ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΡΟΜΕΩΝ

Τρέχεις; Σε αφορά!
Αντιμετώπισε αποτελεσματικά τις μυϊκές ανισορροπίες που δημιουργεί το τρέξιμο και προστάτευσε το σώμα σου με τη βοήθεια των κατάλληλων θεραπευτικών μεθόδων.
«Γράψε Χιλιόμετρα» με τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο ενδυνάμωσης και μυϊκής ενεργοποίησης, χρησιμοποιώντας τις παρακάτω θεραπευτικές μεθόδους:
Νευρομηχανική – Νευρο/Μυο/Περιτονιακή Ενεργοποίηση
Ενδυνάμωση Περιτονίας (Fascial Fitness)
Αισθητηριακή Κίνηση (Διαλογισμός μέσω Κίνησης)


Το τρέξιμο θεωρείται πλέον ως η πιο διαδεδομένη μορφή άσκησης στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα - 5 χλμ, 10 χλμ ή ενός μαραθωνίου - ο δρομέας καταπονεί το σώμα του δομικά και μυϊκά μειώνοντας έτσι την απόδοση και τη λειτουργία του.
Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο πρέπει να εξισορροπεί δομικά το σώμα του και να ενδυναμώνει στοχευμένα το μυϊκό του σύστημα αλλά και να εκπαιδεύεται στο πώς να «διαβάζει» και να «ακούει» το σώμα του προστατεύοντάς το από τραυματισμούς.

Οφέλη των 3 μεθόδων στους δρομείς

Σκελετική Ευθυγράμμιση: Οι αρθρώσεις αποκτούν το μέγιστο εύρος της κίνησης, χωρίς να μπλοκάρουν. Παράλληλα, ο κάθε μυς αποκτά το κατάλληλο μήκος, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η νευρολογική απενεργοποίησή του, βασικός ανασταλτικός παράγοντας για την αύξηση δύναμης και απόδοσης στην κίνηση.

Ενδυνάμωση Περιτονίας: Μέσω ειδικών ασκήσεων τύπου Fascial Fitness, ο δρομέας αποκτά ευλυγισία, ελαστικότητα και δύναμη, θωρακίζοντας το σώμα του από πιθανούς τραυματισμούς.

Απόλυτη Συνειδητοποίηση των Μυών: Μέσω τη χρήσης ειδικών μυϊκών τεστ και διαφορετικών ασκήσεων για κάθε μυ, ο δρομέας κατανοεί και αισθάνεται πώς λειτουργεί ο καθένας τους. Ο δρομέας αποκτά ένα δυνατό σώμα, χωρίς μυϊκές ανισορροπίες, αφού ο κάθε μυς «δουλεύει» για το σκοπό που προορίζεται. Παράλληλα, η μη άσκοπη χρήση των μυών συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και δύναμης.

Συντονισμός Σώματος - Νου: Με τη βοήθεια της Αισθητηριακής Κίνησης, ο δρομέας εκπαιδεύεται στο συντονισμό Σώματος - Νου, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη συγκέντρωση για τη μέγιστη απόδοση.

Το μάθημα απευθύνεται σε δρομείς κάθε ηλικίας που θέλουν:
Να αποκτήσουν ένα ισορροπημένα δυνατό σώμα κατανοώντας τις δυνατότητες και τα όρια του σώματός τους
Να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας των μυϊκών ομάδων που συμμετέχουν στην κίνηση, επιτυγχάνοντας τις βέλτιστες επιδόσεις με τον ελάχιστο κόπο
Να προστατεύσουν το σώμα τους από τους τραυματισμούς, παρατείνοντας την αγαπημένη τους ενασχόληση σε βάθος χρόνου

Το μάθημα διεξάγεται σε ατομικές συνεδρίες κατόπιν ραντεβού.
Χώρος Διεξαγωγής: Healing Art, Ηρακλείτου 110 Πάτημα Χαλανδρίου

Για περισσότερες πληροφορίες για το μάθημα και για κρατήσεις, επικοινωνήστε με την κ. Β. Καψίδου στο τηλέφωνο: 6987 092 359 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΨΙΔΟΥ

 

Με ενδιαφέρει!

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com